02 Ekim 2012

GÜZEL ŞARKILAR GÜZEL İNSANLARA... BANGIR BANGIR...



Selamlar güzel yurdumun güzel insanları...

Sevgili blog arkadaşım Bir Sırrım Varın bağıra çağıra şarkı söyleyesi var anlaşılan şu günlerde... Eğer tam da şu anda bir şarkı söylemek isteseydin o ne olurdu demiş bana... 

(Sesinizin çok güzel olduğunu farzedin ve ideal sahne performansınızı tarif edin.(Hangi şarkıyı söylerdiniz,nasıl giyinirdiniz,size kimler ya da hangi aksesuarlar eşlik ederdi?)

Özel bir gününüzde bir koro ya da özel bir kişi sizin için sürpriz bir parça hazırlamış.Parçanın özelliği sizi tarif etmesi.Hangi parça olurdu bu?

İçinizde kalmış,söylenmemiş bir takım şeyler var.Uygun şartların biraraya geldiğini hayal edin.O kişiye(yarım kalmış bir aşk,kırgın olduğunuz bir dost vs.) duygularınızı anlatabileceğiniz bir fırsatınız var.Ona hangi şarkıyla duygularınızı anlatırdınız?

Sizi şu an okuyanlara göndermek istediğiniz parça?)

 Benim aklıma aşağıda eklediğim şarkı geldi. Bende güzel ve komik bir de anısı var ...

Bir kaç bir kaç sene evvel yine ayaklarımın basmaz, gözümün görmez olduğu günlerde bu şarkıya takmıştım kafayı. İşe giderken, iş çıkışlarında minik Mp3 çalarımla dinler dururdum yol boyu. Listede başka şarkılar da vardı tabii. Ancak sıra bu şarkıya gelince son ses açar ve şarkıda insana huzur veren nağmeleri yakalamaya çalışırdım gözlerim kapalı. Bir gün iş çıkışında, tam da klipteki gibi karlı bir günde taktım Mp3ümü kulağıma o sırada otobüs geldi, hemen atladım otobüse. Rüzgardan mı, soğuk havadan mı bilinmez ses bir türlü istediğim seviyeye ulaşmıyordu. Sonuna kadar açtım, eh işte oldu denebilirdi. Ben yine bu huzur veren şarkının dinginliğinde gözlerim kapalı kendi kendime hayal kurarak mırıldanıyordum. Bir terslik vardı ama, herkes sanki bana dönüp dönüp bakıyor, fısıldaşıyorlardı. Allah, Allah... Arada zaten hep öyle gelir. Sanki herkes size bakıyormuş gibi gelir ya size oldu mu bilmem. Yok ama, bu sefer cidden bakıyor neredeyse otobüsün yarısı. Fısıltılar da var... Neyse etrafı duyabilmek için kulaklığın tekini bir çıkardım ki ne olsun.... Meğer benim Mp3 boyuna sesi dışarı verirmiş, hoparlör konumu açıkmış anlayacağınız. Eee ben de duymuyorum diye son ses açınca sakallı bıyıklı amcalar, hanım hanımcık teyzeler, tüm İETT Chiquitita dinlermiş meğer... :)))

Bir utandım, bir utandım sormayın. Birden kapatmayı de yediremedim, yavaş yavaş vites küçültür gibi sesini azar azar kıstım... :))

Siz lütfen son ses dinleyin ve beni biraz anlayın, olur mu ? :))))


2 yorum:

  1. ahahaaa:))çok iyiymiş ya bu.nasıl bir dalgınlık,nasıl bir hayal dünyasına dalmışsan artık farkedemedin demek:)
    olsun,sayende otobüs azıcık hareketlenmiştir,monoton yolculuk havası dağılmıştır..
    evet,çok doğru söylemişsin benim şarkı söyleyesim var,keşke dinleyecek işitme kaybı olan birileri de olsa,katlanabilseler bana:))
    teşekkkür ederim yanıtladığın için canım.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. İyi biri ikaz etmemeiş. Çünkü bizim ülkemizde gülme sesine ve müziğe tahammül yoktur. İnsanların gülmesinin veya müziğin nesine kızılır ki?

    YanıtlaSil