26 Mart 2007

OYUN...



Merhaba Sevgili dostlarım.

Tuba beni sobelemişti geçenlerde, okul yıllarımda hiç tembel bir kız değildim ben ama nasıl olduysa bu ödev geciktikçe gecikti.
Oyun şöyle:

Son zamanlarda hayatınıza giren memnun kaldığınız "şey"leri tanıtacaksınız.

1) Bu resimde kapkara görünen şey benim MP3 player'ım. Hayatıma gireli 7-8 ay oldu. Ben onu çok seviyorum ama. İstanbul'u ve trafiğini bilen bilir. Avrupa yakasında evim ve Asya yakasında iş yerim. Nerdeyse 2 saat süren gidiş ve geliş yolu boyunca bana eşlik ediyor bu aletçik. Güzel bir Ege Türküleri arşivim var. Kah onu dinliyorum, kah ABBA ya da o gün canım ne isterse...



2) Bu anneme kızkardeşimin aldığı yeni bir kahve makinası. Gayet güzel köpüklü kahveler yapıyor. Ayrıca falları da hep çıkıyor ;-)


3) E tabii siz beni hiç görmediniz. Benim kadar gür saçlı bir kız böyle bir şeye ihtiyaç duyacaktır. Bu saç düzleştiricisi 1 yıldır hayatımda ve ne önemli !!! hazırlıklar için bana yardım etti. Hakkını verdiğini bütün kalbimle söyleyebilirim... ;-)


4) Fotoğraf makinamı çok seviyorum. Taa annem genç bir kız iken babamla sözlendiği ilk yıllarda almış bu makinayı. O zamanlar annem Antep'te görevli yeni mezun bir müzik öğretmeni, babamda Ankara'da yeni teğmen çıkmış. Çekilen fotoğraflar, anılar, sevgiler sakladığı için seviyorum makinamı. Son zamanlarda yeni bir digital makina almak istiyorum; ama bu makina ile de hep çekeceğim. Düğünümü, çocuklarımı, dostlarımı ...



5) Bu kitapları yeni aldım. Söylemiştim sanırım, bitkileri seviyorum ve hobi olarak ilgileniyorum taksonomi ile. Tabii aldığım eğitim bu yöndeydi. Diğer kitap ise vahşi doğada hayatta kalmak için yapılması gerekenleri içeriyor. Bir ara "Survivor" a katılmayı kafaya koymuştum da...


8 yorum:

  1. Gür sacli prenesesim benim, demek daha dügününü de ölümsüzlestirecek bu fotograf makinesi! Kitaplarini da cok sevdim, ben de hangi ot ne icin iyidir, toplarim yazilari hep...neredyse kitap olacak. Otlar, baharatlar demek saglik, renk, koku demek.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. mahzun prenses ne güzel bir anlatımdı...izmirden sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Wallahi çok utandım sayfana gelince.Ödevini yapmayan bir öğrenci gibi kızardığımı hissttim.Aslında öğrenciyken tam inek diye tabir edilen cinsten bir öğrenciyidm.Ama büyüdükçe soromluluklarımzda artıyor işte,hayat çok hızlı akıyor ve yetişmek için hep koşturmak zorunda kalyoruz.Canım çok özür diliyorum,sanırım ben ödevimi yapamıyacağım,çünkü arkadaşlarım arasında ayrım yapmak gibi olacak sanki.Kimseyi kırmak istemem.Afettin mi beni,yoksa tek ayak üzerinde bekleyeyim mi:)))

    YanıtlaSil
  4. Saçlarını merak ettim mahsunum prensesim..

    Upuzunmu yoksam :)

    Sımmsıcak kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Prenses, su sac duzlestirme makinasi cok ilgimi cekti. Bayagi da kucuk duruyor buradan ama. Cunku benim kiziminda kivir kivir, bir koye yetecek kadar saclari var. Onun saclari icin de cok iyi olurdu bu duzlestirme makinasi. Bir de, ilginc gelecek ama annenin ve babanin resimlerini cok merak ettim. Cok severim gecmise ait (eski demek istemiyorum) resimleri, canim cok sevgilerimle. Ayrica tesekkur ediyorum, beni kirmayip oyuna katildigin icin.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba benim sevgili dostlarım;

    Sevgili TaTa; Ege insanı otları sever, başının tacı yapar her zaman. Benden de sana sevgi ve saygılar...

    Sevgili Aslı, selamını aldım. Sen de benden kucak dolusu sevgiler gönder İzmir'e...

    Aaaa yapma Deniz. Ben sana külfet olsun istemem. Gerekçeni de gayet haklı buluyorum. İzmir kokan yanaklarından aldın yine öpücüğünü...

    Sevgili Zerrinim;
    Upuzun değil omuzlarıma kadar sadece. Ama çok gürler gerçekten de. Öpüyorum, sevgiler...

    Sevgili Tuba.
    Ben de neye şaşırdım biliyor musun? Senin bir kızın olduğuna. Hiç aklıma gelmemişti anne olduğun. Ne güzel. Bu alet resimde göründüğü kadar küçük değil. Philips marka. Annemlerin resimlerini izin alıp eklerim bir ara. Sevgiler. Öpücükler...(Kızına da tabii ki)

    YanıtlaSil
  7. Bence süper bir sobe, valla sobe olmasa senden bu güzel bilgileri öğrenemeyeceğiz. Gür saçlarının sırrı nedir ? :) benim için gerekli de :)

    bu arada kitaplarına bayıldım, seni sık sık kitaplar, filmler ve kullandıklarınla ilgili sobelesem mi diyorum . Ne dersin ?

    sevgilerimle Canım çok öptüm

    YanıtlaSil
  8. Elitcim;

    Vallahi saçlarım allah vergisi. Annem de öyle, kız kardeşim de.
    Film tavsiyelerini ben senden alıyorum aslında; ama kitaplar konusunda seve seve yardımcı olurum. Sevgiler

    YanıtlaSil